Team Plezier is ontstaan uit enkele jonge leden van motorcrossclub M.C.Les Vites.
Deze groep besloot mee te doen aan de reutemeteutrit in Zandhazendurp

Dit was zo goed bevallen dat ze het jaar daarop besloten om een praalwagen te gaan bouwen, twee weken voor carnaval vertrokken  Op een platte wagen werd een kliko gezet met daarin de pop.

Ze hadden zoveel plezier in de optocht dat ze het jaar daarop echt zelf een wagen gingen bouwen. Dit was na een paar jaar niet meer genoeg en zij vonden dat ze met carnaval ook muziek moesten maken.
Enkele vrienden werden gevraagd om een echt dweilorkest mee op te richten en zo werd een dweilorkest een feit.

Op 16-04-1996 werd de eerste muziekles bij Ben van Wijk in den Bosch bezocht, en Team Plezier was geboren. Het ging zo goed met de muziekles dat zij al op 20 Oktober een oefen middag konden geven in café de Kep.

Het eerste officiële optreden was op 9 november 1996 tijdens het elf elf bal; onze laatste tijdens Carnaval 2015.  

Met carnaval werd er op het thema muziek ingespeeld. Met de wagen het muzikaleschuitje en verkleed als piraten werd de eerste prijs gehaald, de eerste prijs was 1111 gulden. Waar blijft de tijd...


Binnen Team Plezier werd besloten om een grote wisselbeker beschikbaar te stellen.
Regelmatig heeft Team Plezier deze beker nog in zijn bezit gehad. Je kunt ze nog steeds bekijken in onze eigen residentie D'n Beer. 

Met onze eigen award 'Ut Plezierekuh' geven we blijk van waardering aan mensen die iets bijzonders voor ons betekenen. Wie het dit jaar zullen zijn is altijd een verrassing.