27 januari 2022

Een auto huren is ook in Rotterdam zo geregeld

2 min read

Woon en werk je in Rotterdam? Dan weet jij als geen ander dat je in de stad, over het algemeen, heel goed zonder eigen auto uit de voeten kunt. Er is altijd openbaar vervoer in de buurt en ook de fiets is een goede optie. Maar wat nu als je toch een keer een auto nodig hebt? Dan kun je natuurlijk de auto van je ouders, buren of vrienden lenen, maar het is uiteindelijk veel fijner om zelf over een auto te beschikken. Een auto huren Rotterdam is dan een goede optie. Zeker wanneer je je realiseert dat Greenwheels maar liefst 215 auto's heeft staan in Rotterdam. Er is dus altijd een auto bij jou in de buurt. Een auto huren is zó geregeld!

Een auto huren op het laatste moment of juist ver van tevoren?

Het kan zijn dat jij nu al afspraken in je agenda hebt staan voor eind januari. Als je nu al weet dat je daar met de auto naartoe wilt? Dan kun je nu de auto al reserveren. Een auto huren een tijd van tevoren is geen probleem. Omdat het hier gaat om een deelauto, is de kans aanwezig dat je als je een auto huren wilt, misgrijpt doordat iemand anders de auto al heeft gereserveerd. Om te voorkomen dat je misgrijpt, kun je maar beter op tijd de auto huren.

Toch kan het ook last minute

Heb je een afspraak en zou je worden opgehaald maar belt je collega of vriendin af? Dan kun je ook last minute nog een auto huren via de Greenwheels-app. Deze app installeer je heel gemakkelijk op je mobiel en je hoeft alleen maar wat gegevens in te vullen voor je een auto kunt gaan huren. Het kan zijn dat je een paar straten moet lopen voor een beschikbare auto, maar met 215 auto's van Greenwheels in Rotterdam kan dat nooit ver weg zijn!

Voor privé en voor zakelijk

Wil je gezellig een dagje weg met de kinderen? Dan kun je een auto huren bij Greenwheels. Dat is wellicht handiger dan met kinderen, tassen, speelgoed en wandelwagens in het openbaar vervoer stappen. Ook voor de boodschappen een auto huren is een goed idee. Heb je een zakelijke afspraak? Ook dan kun je gebruik maken van de Greenwheels auto. Net zo gemakkelijk! Je zorgt er zo voor dat je netjes op tijd op je afspraak komt en dat je niet nog een stuk door de regen hoeft te lopen op weg naar je afspraak!