Babykoop, het beste voor je baby

Babykoop is hét adres voor elke aanstaande ouder. Je waant je er in een waar baby- en kinderspullenparadijs en kunt er rekenen op professioneel advies van medewerkers die echt de tijd voor je nemen. Het is voor jou namelijk helemaal nieuw. Je koopt niet elke dag een babykamer. Ook ben je waarschijnlijk nog niet zo thuis in die tak van sport. Al die tegenstrijdige verhalen op internet, over wat wel of niet goed is voor je kindje maken je soms best onzeker en je gaat twijfelen wat nu het beste is voor je baby. Dat is nergens voor nodig. Je kunt ook gewoon een bezoekje brengen aan Babykoop.

Prettig winkelen.

Als je in Utrecht de winkel binnen stapt, voel je je meteen thuis. Als je advies nodig hebt, word je prettig geholpen, maar als je liever even rond wil kijken om de boel op je in te laten werken dan kun je je gang gaan. Er valt ook zoveel te zien. Online of in babybladen en -folders heb je vast al wel ontdekt welke stijl het beste bij jou past, maar in het echt kan een kamertje, waar je op internet voorbij scrolde je toch ineens in positieve zin verrassen. Dat ziet er echt geweldig uit. Je hebt nog een paar maanden te gaan, maar je ziet je kindje er al helemaal zijn dutje doen. Ja, dat wordt ‘m.

“Hoe lang is de levertijd”,

vraag je aan iemand die bij de winkel hoort, “want ik ben al best ver en begin me een beetje zorgen te maken. Door omstandigheden kom ik nu pas toe aan het uitzoeken van een babykamer.” Je wordt meteen gerustgesteld dat de levertijd geen onoverkomelijk probleem is. De babykamer is op voorraad in het magazijn. Binnen een paar dagen kan hij bij jou thuis afgeleverd worden.

Je uitzetlijst compleet maken

Als je uiteindelijk buiten stapt, valt er een last van je af. Je hebt voor een lage totaalsom je hele baby-uitzet bij elkaar geshopt en je voelt je alsof je de hele wereld aan kunt. Laat die baby maar komen…