Beveiligde e mail versturen outlook

Vind u het belangrijk om goed beveiligde mails te kunnen sturen? Smartlockr biedt u de mogelijkheid om dit waar te maken. Dan kunt ook u beveiligde e mail versturen outlook

Waarom Smartlockr

Het is natuurlijk erg belangrijk voor uw bedrijf/organisatie om op een veilige manier e-mails te versturen via outlook. Vooral omdat er tegenwoordig veel privacylekken en hackers zijn, u wilt natuurlijk niet dat iedereen uw vertrouwelijke mailtjes kan lezen. Ook kan het natuurlijk wel eens gebeuren dat u onbewust een mailtje met vertrouwelijke informatie naar het verkeerde persoon stuurt. Hier kan gelukkig een einde aan gemaakt worden dankzij Smartlockr. Het programma Smartlockr veilig mailen zorgt voor extra lagen beveiliging over uw mailtjes, en dit al voor u ze verstuurd heeft.

Beveiligd mailen is door Smartlockr erg eenvoudig geworden. Wanneer u gebruik maakt van deze diensten zorgt Smartlockr ervoor dat uw mailtjes direct versleuteld worden. Hierdoor kan alleen de bedoelde ontvanger de inhoud zien. Ook is er een extra laag die u laat checken of u zeker weet dat uw e-mail naar de goede persoon gaat. Wanneer dit allemaak op de een of andere manier fout gaat kan Smartlockr de inhoud van uw mail direct blokkeren.

Geïnteresseerd? Neem dan vooral een kijkje op de website voor verdere informatie.