Branded photo frames zij helemaal je van het

Wil je iets onder de aandacht brengen, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je materialen in orde zijn. Zo kun je mensen op de foto zetten met de mascotte van je bedrijf om meer aandacht te genereren voor je bedrijf, maar dan ben je er nog niet. Mensen zijn er niet (meer) zo happig op om hun mailadres bij je achter te laten zodat jij de foto op een later moment kunt mailen. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je de foto direct kunt meegeven. Dit doe je door gebruik te maken van een instax camera en de foto dan te plaatsen in branded photo frames. Door deze branded photo frames, die over de foto worden geplakt, geef je mensen behalve een leuke foto, ook direct je bedrijfsnaam mee.

Wat zijn branded photo frames?

Branded photo frames is een instax kader, maar dan één met je bedrijfsnaam erop. Het werkt ook hetzelfde als een instax kader. Je kunt de foto in de branded photo frames plaatsen door de sticker aan de bovenkant los te trekken, de foto in het kader te plaatsen en deze vast te zetten met de sticker. Zo maak je een bijzonder iets van een simpele foto.

Is dit alleen te gebruiken voor zakelijke promotie?

Welnee! Je kunt branded photo frames bestellen met wat je er maar op wilt. Veel bruidsparen kiezen ervoor om verschillende instax-camera's uit te delen tijdens het feest. De foto's die dan gemaakt worden kunnen allemaal direct in een kader geplaatst worden. Plak dan alle foto's in een plakboek of prik ze op een prikbord en je hebt een tastbare herinnering. Je kunt deze foto's en de frames voor nog veel meer andere gelegenheden gebruiken. Je kunt ook altijd nog kiezen voor een neutraal frame waar je, met viltstift, zelf de datum en/of de gelegenheid kunt opschrijven.

Bestel alles online, dat is wel zo gemakkelijk

Wanneer je bezig bent om iets te organiseren, of het nu een promotie-campagne of een feest is, dan wil je er zo min mogelijk op uit moeten om van alles te regelen. Het is daarom wel zo fijn om alles online te kunnen regelen. Dat geldt natuurlijk voor je bestellingen bij Photoflyer, maar eigenlijk voor alles. Je kunt dan iedere bestelling die je doet gemakkelijk van je lijstje afstrepen op het moment dat de bestelling bij je thuis of op je werk wordt geleverd. Lijstjes afstrepen werkt nu eenmaal heel goed.