De perfecte backlink

De perfecte backlink is de link die het webverkeer zonder stremmingen naar jouw site leidt. De perfecte backlink werkt als een goede verkeersregelaar. De perfecte backlink tilt je traffic naar een hoogtepunt. Maar wie regelt deze voor jou?

Het aanbod is groot

Websitebezitters worden digitaal overstelpt met aanbiedingen in alle soorten en maten. Beloftes dat je webpagina bezoekers aan gaat trekken als een magneet, zijn niet van de lucht. Dergelijke aanbiedingen kunnen jammer genoeg ook het werk zijn van bedrijven waarbij een gedegen handelswijze niet hoog in het vaandel staat. Snel een berg geld verdienen is het enige waar het hun om gaat. Ja, je schiet weliswaar snel omhoog in de hits van de grote zoekmachines, maar dat succes is slechts van korte duur. Het is een kwestie van tijd voordat Google de signalen oppikt: een te hoge trefwoordichtheid, letterlijk van andere sites gekopieerde stukken: een duidelijk gevalletje van kunstmatige vermenigvuldiging.

Als je er de tijd voor neemt om de aanbieders van linkbuilding binnenste buiten te keren, pik je er de betrouwbare tussenuit: zij die het hoog ophebben met diversiteit en originaliteit en met een goede afloop van jouw websitepromotie.

Aandacht voor je site

Handgeschreven teksten zijn de beste plek voor links naar jouw site. Als de bezoeker een site interessant vindt, klikt hij of zij gemakkelijker op een link die de belofte in zich heeft om hem of haar aan nog meer bruikbare informatie te helpen over een bepaald onderwerp. Komt er in een tekst tot vermoeiens toe een bepaald woord terug, dan wordt er dichtgeklikt in plaats van doorgeklikt. Een goede aanbieder van backlinking is dan ook een aanbieder die investeert in goede teksten die uitblinken in verscheidenheid en diversiteit.

Vakcollega’s

Goede backlinking stoelt tevens op het uitkiezen van relevante sites die vallen onder hetzelfde vakgebied. De bezoekers zijn al geïnteresseerd in het onderwerp of het product en willen er meer over lezen. Maar ook het laten aanleggen van links op algemene sites die dagelijks kunnen rekenen op veel verkeer, zoals Startpagina, Marktplaats of Instagram doet wonderen. Eigenlijk is een combinatie van beide dé sleutel tot succes voor jouw site.