De voordelen van het huren van een dj

Als je een feestje geeft, is de muziek een van de belangrijkste dingen naast de sfeer, locatie en drank en hapjes. Het is daarom belangrijk om goede muziek te hebben voor jouw feestje. Nu kan je hiervoor een spotify playlist aanmaken, maar over het algemeen is het wat minder leuk dan een dj inhuren. Een dj mixt zijn muziek namelijk veel beter, kan de sfeer perfect aanvoelen en kan er zelfs een hele show van maken. Hierbij daarom de voordelen van het huren van een dj voor je feestje. 

Hij past zich aan aan jouw wensen

Een van de handigste dingen van een dj is dat die erg flexibel is. Je kan van te voren bespreken wat voor feestje je wilt geven en hoe je wilt dat hij zijn muziek invult. De dj kan zich hier perfect op aanpassen door te luisteren naar je wensen. Daarnaast is een dj ook heel divers; als je een band inhuurt kunnen ze vaak maar een genre spelen. Een dj kan bijvoorbeeld tijdens een bruiloft eerst romantische muziek spelen, maar later op de avond als het wat gezelliger begint te worden kan hij in een slag naar de swingers uit de 90’s gaan. Ook zorgt een dj voor een goede overgang in nummers. Nog een ander leuk iets is dat een dj zich niet alleen van te voren aanpast aan jou en zijn gasten zijn wensen, maar ook tijdens de show. Zo is er altijd ruimte om verzoeknummers aan te vragen en als de dj deze passend bij het moment vindt, dan zal hij deze uiteraard opzetten. 

Hij kan een show meenemen

Een bijkomend voordeel van een dj is dat dj’s vaak drive in shows aanbieden. Hierdoor hoef jij zelf niet alles meer te regelen, maar komt de dj zelf met een gehele show aanzetten. Je kan hierbij uiteraard nog gewoon je verzoeknummers aanvragen, want de dj past zijn show speciaal aan op jouw wensen. Drive in shows zijn er in veel voorkomende thema’s en ook een lichtshow ontbreekt hierj uiteraard niet.