De zadelzits van ERGOQUIP zijn stabiel en van kwaliteit!

ERGOQUIP Nederland is een groothandel die is gespecialiseerd in de verkoop van en het adviseren in Ergonomische meubels. De producten van ERGOQUIP worden vaak gebruikt bij kantoren, scholen en magazijnen. Van een slechte zithouding kun je rugklachten krijgen of vermoeid raken. De zaalstoelen, zadelzits en bureaustoelen van ERGOQUIP zijn ontworpen voor een gezondere zithouding.

Wat zijn zadelzits?

Zadelzits zijn stoelen die vaak gebruikt worden bij de kapper en in het lab. Deze stoelen zijn klein en heel wendbaar. De zadelzits lijken op de vorm van een zadel van een paard. Deze zitting is goed voor de natuurlijke houding van de mens. Deze stoelen zijn te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en opties. Zo is het mogelijk om een rugleuning toe te voegen voor een nog betere houding. Onze stoelen zijn gemaakt om het werk makkelijker en gezonder te maken.

Vraag ons voor advies

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via de website of kom bij ons langs. U kunt altijd bij ons binnenlopen maar wij adviseren u om van tevoren een afspraak te maken. Wij kunnen dan tijd voor u reserveren en u het best mogelijke advies geven.