27 januari 2022

Denk ook met kerst aan het milieu

1 min read
Kerstpakkettenexpress

Vaak wordt er rond de feestdagen lekker gegeten en gedronken, en wordt er door veel mensen even niet aan duurzaamheid gedacht. Wil je dit veranderen dan kun je bij de kerstpakkettenexpress je kerstpakketten bestellen, want dit bedrijf doet het hele jaar door aan duurzaam ondernemen. Van een bepaald percentage van elke nieuwe klant, wordt namelijk een boom aangekocht om te planten. De natuur blijft mooi groen en ondertussen help je ook nog mee het milieu schoon te houden.

Kerstpakkettenexpress

Grootste aanbod van pakketten

Je hoeft je geen zorgen te maken bij kerstpakkettenexpress dat je geen leuk of origineel pakket vindt, met meer dan 1300 soorten kerstpakketten is het uitgesloten dat je niet vindt wat je zoekt. Ieder jaar kun je terugkomen, omdat er dan weer nieuwe producten zijn bijgekomen. De experts blijven jaar in jaar uit aan de pakketten werken, om de pakketten uniek en gevarieerd te houden. Niet voor niets zijn er bepaalde leuke thema pakketten waaruit je kunt kiezen. Op de website kerstpakkettenexpress.nl vind je het complete aanbod.

Niet altijd food

Vaak wordt er gedacht dat een kerstpakket alleen maar uit lekker eten en drinken moet bestaan, bij de kerstpakkettenexpress zijn er ook andere pakketten beschikbaar. Neem het heerlijk verwenpakket van Rituals, heerlijke producten voor onder de douche of in bad. Met maskers voor het gezicht en de lekkerste lotions om helemaal tot rust te kunnen komen. Ook deze lekkere pakketten zijn verkrijgbaar voor verschillende budgetten, zowel voor kleine ondernemers als grote bedrijven.