Doe eenvoudig de btw aangifte

Btw aangifte is verplicht voor ondernemingen in België. Als je als ondernemer btw aangifte doet is dat een regelmatig terugkerende zaak. Dit kan al iedere maand of per kwartaal zijn.
Kies voor een compleet programma

Om daar niet iedere keer veel werk mee te hebben kun je het jezelf of degene die de administratie bijhoudt wel makkelijker maken. Als je ervoor kiest gebruik te maken van een geautomatiseerd systeem kun je veel sneller en eenvoudiger aangifte doen. Met een programma zoals Yoursminc kun je boekhouden, het factureren bijhouden en de CRM administratie doen. Deze onderdelen staan ook allemaal met elkaar in verbinding zodat je makkelijk de gegevens van het ene naar het andere deel kunt overhevelen.
Gebruik het transactieoverzicht als basis

In het geval van btw aangifte wordt gekeken naar de transacties die gedaan zijn. Als deze ingevoerd zijn in het systeem in een bepaalde periode kunnen deze als basis dienen voor de btw aangifte. De transacties worden met het programma geregistreerd in een voorlopig overzicht. Wanneer je dit definitief maakt kan het voor de aangifte ingezet worden.
Kijk hoe het werkt

Hoe het precies werkt kun je lezen op internet in een korte introductie maar je kunt uiteraard ook altijd informatie aanvragen over hoe het programma in elkaar steekt en of het wat voor jouw bedrijf is. Het is geschikt voor eenmanszaken maar ook voor kleine tot middelgrote ondernemingen.