Een ooglidcorrectie kan heel veel problemen oplossen! Dit weet ik uit eigen ervaring!

Ik kreeg de laatste tijd steeds vaker last van hoofdpijn. Ik wist niet goed waar dit door kwam. Ook kreeg ik steeds vaker te horen dat ik er moe uit zag. Ik lag in eerste instantie nog niet gelijk het verband tot het moment dat ik een keer in de badkamer stond en mezelf aan het opmaken was. Ik merkte dat het aanbrengen van mijn oogschaduw lastiger ging, ik had wat “los vel” hangen boven mijn oog en opeens wist ik waardoor ik er moe uit zag en meer last van hoofdpijn had!

Afspraak huisarts

Ik heb snel een afspraak bij de huisarts gemaakt en die bevestigde mijn vermoedens. Ik had inderdaad veel “los vel” boven mijn ogen en daardoor kon ik zeker vaker hoofdpijn hebben. Een ooglidcorrectie zou via mijn huisarts wellicht een oplossing kunnen zijn. Ik kreeg dus een doorverwijzing voor Kliniek Veldhoven.

Afspraak Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven kon ik gelukkig vrij snel terecht voor de eerste afspraak. Ook daar bevestigden zij mijn vermoeden en zij gaven aan dat ik na een ooglidcorrectie zeker minder hoofdpijn zou hebben en ook zou ik er veel minder vermoeid uitzien. Ik heb dus gelijk besloten om de ooglidcorrectie te laten doen. Een aantal weken later was ik aan de beurt en ik heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van! Ik voel me in alle opzichten een stuk beter!