Erg veel vluchten vertraagd op Schiphol

Een aantal dagen geleden ben ik samen met mijn moeder op het internet op zoek gegaan naar vluchten vertraagd op Schiphol om een bedrijf te vinden die hulp aanbiedt met het verkrijgen van een vergoeding.

Veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die hulp aanbiedt met het verkrijgen van een vergoeding kregen we veel zoekresultaten. Er waren namelijk veel vluchten vertraagd op Schiphol waardoor onze meer dan 3 uur vertraging had opgelopen. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Airline-Refund.


Zeer veel informatie te vinden op de website van Airline-Refund

Toen we terecht kwamen op de website van airline-Refund kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Op de website stond onder andere vermeld dat je zelf niets hoeft te doen voor het verkrijgen van een vergoeding en dat het bedrijf alles zou regelen. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Daarom zijn we ook erg tevreden over Airline-Refund.