G4S Eindhoven een locatie voor veel mogelijkheden

G4S Eindhoven

G4S Eindhoven is gelegen in Son en Breugel en is geschikt voor veel trainingen. Hier kan je leren om in bepaalde G4S Eindhovensituaties te handelen. Hiermee bedoelen wij diverse calamiteiten die kunnen ontstaan. De vestiging hier heeft de mogelijkheid om brandweertrainingen, security trainingen en industriële trainingen te geven. Hier worden deze situaties nauwkeurig nagebootst. Tijdens mijn BHV opleiding ben ik hier ook terecht gekomen. Onze baas vond het belangrijk dat er meerdere mensen zo een cursus gingen volgen. Vooral ook omdat het verplicht is van de Arbowet dat er een BHV’er in een bedrijf aanwezig is. Bij controle kan je hiervoor zelfs een boete voor krijgen als deze niet aanwezig is. Ons bedrijf heeft wel een BHV’er in huis, maar als deze vrij is hebben wij een probleem. Daarom hebben nu meerder mensen aan deze training deelgenomen. Zodat er elke dag minimaal twee hulpverleners in kunnen grijpen bij een calamiteit. 

G4S Eindhoven heeft zeer veel mogelijkheden om te trainen

G4S EindhovenG4S Eindhoven zit op de trainingslocatie in Son en Breugel. Hier kunnen meerdere trainingen gegeven worden, waaronder een EHBO en een BHV training. Maar ook voor de brandweertraining en de industriële trainingen kan je hier goed terecht. In een zo goed nagebootste omgeving leer jij hier om in geval van een calamiteit te handelen. Ook de theorie wordt hier aandachtig behandeld. De praktijkruimtes die hier te vinden zijn, zijn uitgerust met diverse realistische trainingssituaties. Tevens is het mogelijk om deze trainingen in-company te krijgen, maar dat was voor ons bedrijf niet mogelijk. Want daar hebben wij de ruimte niet voor en teven slopen wij de werknemers die aan het werk zijn in de weg. 

Kies jij liever voor de standaard cursus, dat is ook geen probleem. Hier leer jij eenvoudig hoe je moet handelen in bepaalde situaties. Over het algemeen duurt een BHV cursus twee dagen en een EHBO drie dagen.