27 januari 2022

Gezocht en gevonden: windscherm terras

1 min read

windscherm

Snel geregeld

Bij het opzetten van een nieuw restaurant, komt veel meer kijken dan wij initieel dachten. Zo hadden wij bijvoorbeeld helemaal niet nagedacht over parasols en windschermen! Online zocht ik naar horeca parasols en zo kwam ik bij Xterior uit. Bij Xterior zag ik windscherm terras staan, dus ben ik verder gaan kijken naar opties. Een windscherm voor het terras was namelijk ook noodzakelijk. Dat heb je met zo’n locatie als die van ons!

Wij willen natuurlijk alleen het beste voor onze gasten en zodoende wilden wij direct alles in orde hebben. Voordat wij openden hebben wij dus al een windscherm op het terras neergezet. Ook de horecaparasols stonden er al; wat voor weer het ook zou worden, wij waren voorbereid!

Dankzij Xterior heeft het ons niet allemaal een fortuin gekost maar hebben wij mooie deals kunnen krijgen. Het waren vruchtbare investeringen en de opening van ons restaurant had daar veel baat bij.

Wij zijn erg blij met het windscherm op ons terras en eigenlijk met de rest van ons interieur en exterieur ook! Wij willen Xterior bedanken en dit bedrijf natuurlijk aan jullie aanraden. Voor horeca parasols en windschermen zijn zij de beste specialist!