Haartransplantatie: investeren in jezelf

Weinig baardgroei en haargroei leidt tot onzekerheden. Vooral mannen voelen zich niet compleet zonder een baard of een goede kapsel. Vaak worden er dan ook verschillende biologische oliën en crèmes gebruikt om de baardgroei en haargroei te stimuleren. Echter helpen deze niet altijd. 

Wat kun je doen bij weinig tot geen baardgroei?  

Vele mannen ervaren het als een groot probleem. Dit komt vooral doordat de baard van een man wonderen kan doen. Een baard kan jou als man er aantrekkelijker, volwassener en mooier uit laten zien. Dit is natuurlijk erg ideaal. Net zoals vrouwen make-up gebruiken of verschillende skincare routines aannemen hechten mannen waarde aan hun baard en haren. Heb jij last van weinig baardgroei en ben jij op zoek naar een oplossing? Dan hoef je niet verder te zoeken. haarimplantatie turkije is erg ideaal voor als je je baardgroei wilt stimuleren. Al jaren gaan duizenden Nederlanders naar Istanbul en dat is niet voor niks. Veel ziekenhuizen zijn gespecialiseerd in verschillende esthetische ingrepen. Denk hierbij aan neuscorrectie, BBL en haarimplantatie. Naast dat het vrij goedkoop is in vergelijking met andere landen, biedt het ook resultaat. Bovendien zijn de contacten met Nederland ook vrij sterk. Dit houdt in dat je zelfs na je behandeling, verschillende vervolggesprekken zult hebben. Hierdoor kan het haast niet misgaan. 

Welke behandelingen kan je nemen? 

Een haartransplantatie turkije kent verschillende vormen. Als het gaat om weinig baardgroei wil je natuurlijk de beste behandeling volgen. Bij baardgroei wordt meestal de FUE methode gebruikt. Deze methode is vrijwel de meest gekozen methode. Allereerst worden er haarzakjes van jouw lichaam gehaald. Hierbij gaat het om haarzakjes bij delen uit je lichaam, waar geen haar dient te groeien. Hierna worden deze haarzakjes een voor een getransplanteerd naar de zone waar jouw baard dient te groeien. Dit wordt gedaan door een gecertificeerde chirurg. Dit gehele proces begint bij een intakegesprek. In dit gesprek wordt duidelijk gemaakt wat jouw eisen en wensen zijn en wat de ziekenhuis voor jouw kan betekenen. Na een gezondheidscheck wordt deze operatie dan ook ingepland. Nadat je deze transplantatie gehad hebt, zul ruim een jaar contact houden met de chirurg die jou dan heeft behandeld. Binnen enkele weken zul je een geweldige resultaat zien en dat is natuurlijk heerlijk!

Waar moet je op rekenen? 

In principe kan je al voor €2200 euro een behandeling voor haartransplantatie turkije nemen. Hierbij gaat het om een standaardpakket. Je zult een medisch rapport krijgen, een uitgebreid onderzoek, de laboratoriumuitslagen, de behandeling zelf en natuurlijk de nazorg. Je betaald dus eenmalig voor een groot vershil. Veel patiënten zijn erg tevreden na een haartransplantatie. Veel mensen worden namelijk zelfverzekerder en voelen zich al snel aantrekkelijker. Ook de omgeving zal dit verschil dan ook opmerken. Een inbvestering in jezelf is gegarandeerd de slimste investering die je kunt doen.