Is handlezen echt iets?

Jouw hand is de enige op de hele wereld die er precies zo uitziet. Net als je vingerafdruk, je voetafdruk, je oorafdruk en je tong is je hand ook uniek. Dat vind ik dus echt een bijzonder idee. Het is dan ook niet zo gek dat er complete studies gemaakt zijn van de lijnen op je handpalm. Deze zijn, zoals gezegd, bij iedereen anders, maar er zijn wel overeenkomsten. In de basis zijn ze misschien ooit wel allemaal hetzelfde geweest. Kun je door middel van handlezen voorspellingen doen over de toekomst van iemand? Niet perse over de toekomst, maar wel over de persoonlijkheid van iemand.

Handlezen voor beginners

Hiervoor onderscheiden we de drie belangrijkste lijnen op je handpalm. Lees je mee?

De levenslijn

Deze lijn zegt iets over hoe jij in het leven staat. Niet over hoe lang jouw leven zal duren. Ligt jouw levenslijn hoog in je hand? Dan ben je zeer waarschijnlijk een zelfverzekerd type dat goed weet wat hij of zij wil. Ligt de lijn lager? Dan is de kans groot dat je wat onzeker bent of kunt zijn. Deze lijn zegt ook iets over je energieniveau en over je persoonlijkheid (een sterke, krachtige lijn geeft aan dat jij een krachtige persoonlijkheid hebt).

De hoofdlijn

Deze lijn zegt iets over jouw denkwijzen en passies. Geef jij de voorkeur aan logica boven gevoel? Dan ligt je hoofdlijn waarschijnlijk dichtbij je hartlijn. Is je hoofdlijn vaag? Dan kan het zomaar zijn dat jij moeite hebt met focussen en concentreren. Heb je een lange hoofdlijn? Dan is de kans groot dat jij creatief, realistisch en fantasierijk bent.

De hartlijn

Deze lijn staat voor jouw gevoel, het leven vanuit je hart. Heb je een diepe, goed waar te nemen hartlijn? Dan ben je een gevoelig persoon. Heb je breuken in deze lijn? Dan heb je meerdere liefdesrelaties zien stranden.

Natuurlijk is dit allemaal geen exacte wetenschap, maar het is wel interessant hoe vaak de uitleg van de lijnen klopt.

Je hand laten lezen door een professional?

Dat kan. Je hoeft er tegenwoordig niet eens meer de deur voor uit. Je kunt een online chatprogramma aanzetten en afbeeldingen van je handen sturen. De geoefende handlezer zal dan een lezing doen en jou alles vertellen over jezelf. Je zult zien dat er meer van klopt dan je van te voren had bedacht. Natuurlijk kun je zelf ook leren handlezen. Volg een online cursus of lees je goed in. De kans is dan groot dat jij flinke punten scoort op feestjes en partijen!