Hier kun je zelf verhuiskaarten maken

Verhuizen betekent dat je een heleboel moet regelen en doen. Ondanks al die drukte wilde ik graag zelf verhuiskaarten maken. Een goede vriendin wees mij toen op de site van www.kaartenvanmaarten.nl. Toen ik even tussen het inpakken door even begon aan een koffiepauze keek ik gelijk even op deze site. Wat gelijk opviel is wat de mogelijkheden waren en dat je met de handige ontwerptool je eigen unieke verhuiskaart kon maken. Met foto of een illustratie in allerlei kleuren, een liggend of staande kaart kortom een heleboel keuze. Die zelfde dag op een later tijdstip ben ik aan de slag gegaan met de ontwerptool. Ik had al een aantal ideeën hoe de verhuiskaart eruit moest komen te zien.

Een uniek ontworpen kaart en ook nog een gratis proefdruk

De ontwerptool is heel gemakkelijk te gebruiken en als snel had ik mijn ideeën uitgewerkt. Zelf verhuiskaarten maken was ook nog eens heel leuk om te doen en koste eigenlijk niet veel tijd. Ik kreeg kort daarna een gratis proefdruk thuis. Het was precies geworden zoals ik dat in gedachten had. Ik heb daarna de verhuiskaarten direct besteld en de volgende dag had ik al in huis. wat een goed een snelle service.