Een hip geboortekaartje, helemaal zelf ontworpen

hip geboortekaartje

Onlangs heb ik een hip geboortekaartje ontworpen. Een beetje van mijzelf en een heleboel van kissgeboortekaartjes.nl  zal ik maar zeggen. Op deze website zij heel vele voorbeelden te vinden. Hier kan jij er eentje uitkiezen en deze met jouw eigen gegevens invullen. Zodra je dit hebt gedaan, kan je er een proefdruk van bestellen. De eerste proefstuk is gratis, daarna zijn de kosten hier €1,60 van. Op deze manier kan je beter beoordelen of het allemaal wel naar wens is.

Het is ook mogelijk om een kaart met foto te maken. Hiermee kan iedereen jouw wonder bekijken, ook bijzonder leuk.

hip geboortekaartje

Een hip geboortekaartje met foto gemaakt

Nadat wij besloten hadden om zelf een hip geboortekaartje te maken, zijn wij aan de slag gegaan. De keuze uit de voorbeelden zijn enorm en zeer leuk. Voor ons zelf hadden wij het idee om een kaart met foto van de baby te maken. Zo kan iedereen al meteen meegenieten van ons wondertje.

Ons wondertje is geboren en alles is goed gegaan. Meteen hebben wij van de baby een mooie foto gemaakt voor op het kaartje. Omdat wij dit allemaal voor 14.00 uur hadden gedaan, werden de kaarten dezelfde dag nog verzonden. De reacties hiervan waren geweldig.