Hoe ziet jouw ultieme chill avond eruit?

Dit is voor iedereen anders. De een houdt ervan om de hele avond in bad te liggen, terwijl de ander liever op de bank ligt met netflix aan. Wij gaan vandaag wat verschillende scenario’s met je delen die je kunnen inspireren voor jouw volgende chill avond. Want wat doen we nog anders nu we binnen moeten blijven? Laten we er met zijn allen gebruik van maken om ons lichaam rust te geven en tot rust te komen.

In bad

Na een lange en stressvolle werkdag, is het belangrijk dat je je lichaam even rust geeft. Laat je bad vollopen en zorg voor rust in je hoofd. Zet wat kaarsjes aan en zoek een film op waar je niet veel bij hoeft na te denken en relax. Als je nu toch in bad ligt, kan je gelijk zorgen voor de juiste verzorging van je lichaam en je gezicht. Haal je make-up eraf, scrub je gezicht en smeer een lekker masker op. Ga weer lekker liggen en laat het masker even goed intrekken. Je hebt in bad alle tijd om alles goed in te laten trekken. Zo kan je ook gelijk een haarmasker indoen, ga zo maar door. Neem ook lekker de tijd ervoor! Na een stressvolle dag is het zonde om je druk te maken om de tijd of om andere, denk echt even aan jezelf. Leg de focus op jou!

Op de bank

Toch zijn er ook mensen die houden van hun bank en het liefst daar de hele dag op liggen met een lekker warm kleedje. Het voordeel aan de bank is natuurlijk dat daar ook vaak de TV is. Zo kan je je favoriete film of serie kijken op groot beeld. Wat daar natuurlijk bij hoort, zijn de juiste snacks. Chips, popcorn, chocola, cake, het mag allemaal. Als je toch bezig bent met chillen, dan mag je ook wel eens cheaten. Je hoeft niet altijd zo streng voor jezelf te zijn. Geniet.

Chill outfit

Wat je chill avond natuurlijk compleet maakt, is een chill outfit. Dit is voor iedereen anders. De een houdt van een strakke sportlegging met een grote trui en de ander van een joggingsbroek en een hoodie. Ook trekken sommige hun nachtkleding dames alvast aan zodat ze na het chillen gelijk in bed kunnen duiken of in slaap kunnen vallen zonder zich nog hoeven om te kleden. De meeste voorkeur gaat naar grote maten mode in joggingsbroeken en truien lijnen. 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Feest