Hulp bij schulden in Utrecht

Schulden

Het financieel niet meer kunnen bolwerken is een ernstig probleem. Veel mensen hebben hier mee te maken en dat is vandaag de dag best wel triest. Het is daarom fijn om te weten dat je hulp bij schulden in Utrecht aan kan vragen, mits je natuurlijk hier in de omgeving woont. Woon je elders dan is daar in de buurt ook wel een instantie waar je om hulp kan vragen. Blijf er in ieder geval niet te lang mee lopen. Natuurlijk is het niet fijn om met jouw problemen aan te kloppen bij een instantie, maar doe je dit niet dan is de kans goot dat de financiële problemen alleen maar groter worden.

De NCM Bewindvoering heeft bijzonder goed geholpen

Mijn leven kreeg een drastische wending toen ik ging scheiden. Niet alleen verloor ik hierdoor mijn man en mijn woning, maar ook een flink inkomen. Ik moest op zoek naar een ander onderkomen en dat was een probleem. Ik had geen werk en ook geen inkomen op dat moment. Financieel kwam ik al snel in de problemen en moest ik hulp gaan zoeken. Dankzij de bewindvoering ben ik weer uit de problemen gekomen. Het heeft wel een paar jaar geduurd, maar dat was het meer dan waard.