27 januari 2022

Kerstgeschenken bedrukken

2 min read
Kerstgeschenk

Als het eind van het jaar in zicht komt, komt ook de kerstperiode in zicht. Een periode om stil te staan bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Dit is ook de periode om je medewerkers, klanten en relaties te bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in uw bedrijf of organisatie.

Wat is er dan leuker dan een mooi kerstgeschenk te geven aan alle mensen die het afgelopen jaar veel betekent hebben voor uw bedrijf of organisatie. Een kerstgeschenk met uw logo er op zorgt ervoor dat de mensen een cadeau van u krijgen en het zich ook zullen blijven herinneren omdat ze elke keer uw naam weer tegenkomen. We hebben een divers assortiment aan kerstgeschenken van kleine bedrukte kerstgeschenken tot aan luxe kerstgeschenken en kerstpakketten. Het is maar net wat u wilt. Hieronder bespreken wij een aantal populaire kerstgeschenken onder de kleine kerstgeschenken en een aantal populaire luxe kerstgeschenken. We hopen dat we u hiermee wat ideeën geven voor uw eigen bedrijf.

Kerstgeschenk

Kleine kerstgeschenken bedrukken

  1. Kerstmuts of kerstsok. Een vrolijk noot tijdens de feestdagen of voor een kerstborrel. Je kunt de kerstmuts ook met verlichting krijgen om het feest compleet te maken.
  2. Kerstballen. Bedruk een mooie kerstbal met uw logo op de bal zelf of op de doos en u heeft een mooi geschenk voor uw klanten.
  3. Geurkaarsen. Kerst is de tijd van sfeer en gezelligheid. Daar horen natuurlijk kaarsen bij. Een kaars in een houder met uw logo er op gedrukt, een sfeervol kerstgeschenk.
  4. Flessenopeners en flessenstoppen. Met kerst worden er heel wat flessen ontkurkt. In deze tijd dus een perfect relatiegeschenk. Zo toost je op het leven en de goede relatie.

Luxe kerstgeschenken bedrukken

  1. Wijn en champagne accessoires. Er zijn diverse wijnsets en champagnepakketten. Fraai verpakt in een doos of kist. Met bijvoorbeeld een opener, druppelaar, koeler of kurkentrekker.
  2. Serveerplank of kaasset. Een fraaie snijplank of serveerplank die tijdens de feestdagen veelvuldig zal worden gebruikt.
  3. Plaid. Een warme plaid voor in huis een luxe en comfortabel cadeau in de koude dagen.
  4. Elektronische gadgets. Allerlei gadgets voor telefoon of tablet doen het altijd goed als cadeau. Denk dan aan een powerbank, koptelefoon of speaker. Dit zijn geliefde relatiegeschenken.
Kerstgeschenk

Wij hebben een ruim assortiment aan kerstartikelen. Neem gerust een kijkje in de diverse categorieën van de kerstartikelen en kies wat bij uw bedrijf of merk past. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld levertijden, bedrukkings mogelijkheden en prijzen? Neem contact met ons team op zij informeren u graag over diverse mogelijkheden. Bel ons via 0546-433120 of mail via info@businessgifts4you.nl