Koop je eigen strandstoel!

strandstoel

Hoewel de winter inmiddels steeds dichterbij komt, en we de zomer dus achter ons gaan laten, wil ik het toch hebben over een product dat me zeer positief is opgevallen afgelopen zomer. Misschien is het jou ook wel opgevallen dat steeds meer mensen ze hebben en meenemen naar het strand: de strandstoel

Vroeger

Vroeger was het veel normaler om je eigen strandstoel mee te nemen dan nu. Je kon namelijk nog niet ergens bedjes en winschermen huren. De oplossing was dus om je eigen strandstoel mee te nemen als je lekker wilde zitten. Ik weet dat ik er in mijn jeugd in ieder geval geen seconde aan heb gedacht er eentje mee te nemen. Een handdoekje was in principe genoeg om een dagje door te brengen op het strand. Af en toe zand in je broek hoort er dan natuurlijk gewoon bij. No questions asked.

Anders

Maar wat is er dan gaan veranderen nu dat ik ineens zo enthousiast ben geworden over de strandstoel? Dat zal ik je vertellen. Er zijn namelijk een aantal redenen voor te bedenken. Ten eerste doe ik misschien andere dingen op het strand dan vroeger. Vroeger wilde ik vooral lekker in de zon liggen en verder niets. Nu vind ik het soms prettig een boek te lezen. En dat gaat in een stoel net iets gemakkelijker dan liggend op een handdoek. Verder vind ik het leuker om mensen te kijken. Natuurlijk kan het op een handdoek ook maar ik vind het makkelijker als ik gewoon lekker op een stoel zit.

Verder kan het natuurlijk per persoon verschillen maar soms ben ik het zand een beetje zat. Zeker als ik op een handdoek ga liggen, zit het binnen de kortste keren overal. Als je op een stoel kan zitten, dan is die kans aanzienlijk minder groot.

Last but not least: Er zijn inmiddels echt hele leuke, vrolijke en mooie ontwerpen op de markt gekomen. Je zou ze dus eigenlijk hip kunnen noemen. Dat is leuk want dan hoef je je er ook niet voor te schamen als je dat ding het strand over sleept. Verder spaar je een hoop kosten uit omdat je geen stoel of bedje hoeft te huren. Je hoeft zo’n strandstoel maar een keer te kopen en klaar is kees. Je klapt hem uit, gaat lekker zitten en hebt nergens omkijken meer naar. Moet jij maar eens opletten hoeveel jaloerse blikken je gaat krijgen als je je eigen stoel hebt!