Logistiek vacatures Den Bosch

Flextoday Logistiek vacatures Den Bosch biedt een aantal mooie mogelijkheden aan. Ben jij die persoon die het team kan versterken? Ben jij gemotiveerd en kan je zelfstandig werken? Dan word je graag verwelkomt in het team. Bij deze functie komen er verschillende taken bij kijken. Een flexibele werkhouding, is dan ook erg belangrijk. Daarnaast is het ook van belang, dat je tegen werkdruk kan. Het is de bedoeling, dat je secuur kan werken ondanks de druk die op je gezet kan worden. Uiteraard word je door Flextoday beloond en zal de waardering altijd getoond worden.

De taken van deze functie

Logistiek vacatures Den Bosch biedt de functie logistiek medewerker, je zal dus meerdere taken hebben. FlexToday houdt van duidelijke communicatie, zodat werknemers precies weten waar zij aan toe zijn. Omdat je verschillende taken hebt, zal je ook veel moeten schakelen op een dag. Je zal verantwoordelijk zijn voor

●   Het sorteren van de onderdelen op de juiste plekken in het magazijn, op het moment dat de bestellingen binnenkomen.

●   De onderdelen klaar maken voor het verzenden, wanneer er een order binnenkomt.

●   De voorraden goed in het systeem zetten. Dit doe je door gebruikt te maken van een scanner.

Ben jij deze doorzetter, die de verantwoordelijkheid voor deze taken op zich kan nemen? Neem dan snel contact met ons op!