Met deze cadeaus doe je echt iemand een plezier

Het geven van een leuk cadeau is soms toch echt een uitdaging. Elke keer met een envelop met geld erin aankomen verliest na enkele keren toch ook zeker zijn charme. Sommige mensen willen ook een heel persoonlijk cadeau geven aan iemand die zij eigenlijk niet heel goed kennen. Mijn advies is dan ook zeker om hier gewoon lekker mee te stoppen. De druk die je jezelf oplegt is veel te groot. En in de meeste gevallen denk je diegene ergens echt blij mee te maken, maar aangezien je elkaar niet zo goed kent sla de plank volledig mis. Dit betekend dus dat ten eerste jij veel tijd bent verloren met het bedenken van een persoonlijk cadeau. Ten tweede heeft de persoon die het cadeau krijgt er eigenlijk helemaal niks aan. In dit artikel ga ik een paar algemene cadeaus met je doornemen waar je iemand altijd wel een plezier mee doet. 

Geef geld, maar dan net even anders

Even heel eerlijk, niemand is vies van geld. Ook de mensen die beweren dat ze er weinig omgeven weten altijd wel iets waar ze het gekregen geld aan kunnen besteden. Dus met geld zit je eigenlijk nooit fout. Het is juist de manier waarop je het geld geeft dat een leuke draai aan dit doorsnee cadeau kan geven. Deze leuke draai kun op verschillende manieren realiseren. Koop bijvoorbeeld een leuke kaart waar zo ontzettend irritant geluid uit komt als je deze opent. Ja, je weet inderdaad dat de persoon die de kaart krijgt met het geld erin 1 of 2 keer de kaart opent, maar het laat mensen wel lachen. Wat je ook kunt doen is naar youtube gaan en origami opzoekt. Geld krijgen op verjaardagen is normaal, maar geld krijgen in de vorm van een hart of in de vorm van een zwaan is natuurlijk wel meteen heel leuk.

Geef een cadeau dat geassocieerd wordt met een leuke tijd

Er zijn enkele producten die mensen aan feestjes en leuke momenten doet denken. Een fles champagne is hier een goed voorbeeld van. De feestelijke uitstraling van de fles laat de mondhoekjes van sommige mensen al omhoog gaan. Vervolgens de fles een klein beetje schudden en de kurk eruit laten poppen zorgt altijd wel voor een feestelijke sfeer. Na het poppen van de kurk kan iedereen die aanwezig is genieten van lekker glaasje bubbels. Kortom doe champagne cadeau en je zult altijd een goed cadeau hebben op verjaardagen.