Nieuwe kleding voor in je kledingkast?

Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat je alweer kleding hebt besteld? Waarschijnlijk is dit iets dat bij vele vrouwen bekend voorkomt, maar doen we er weinig aan. Het is kennelijk gewoon een eigenschap van vrouwen om veel kleding te bestellen, wat stiekem ook wel logisch is door het ruime aanbod. Zo zijn er namelijk bv vele unieke kledingstukken te verkrijgen, maar zijn er ook stoffen die erg gewild zijn. Travelstof is bijvoorbeeld de laatste jaren enorm populair geworden onder de vrouwen en beschikt de stof over vele unieke eigenschappen. De materialen polyamide en elasthan zijn op een speciale manier geweven, waardoor de stof beschikt over een unieke stretch, ademend, duurzaam, slijtvast, makkelijk wasbaar en zijn er nog veel meer voordelen die de travelstof te bieden heeft. De kleding heeft, mede door de comfortabele en unieke stretch, een optimaal draagcomfort.

Wat zijn nu de kledingstukken van travelstof die echt niet mogen ontbreken in je kledingkast? Laten we ernaar kijken!

Een capri broek travelstof

Wanneer je op zoek gaat naar kleding van travelstof, zul je al snel uitkomen op vele soorten kleding, van jurken en blouses tot aan broeken en capri’s. Nu zijn de jurken ideaal voor tijdens de zomer en zijn ze ook prima te dragen naar het werk, maar zul je deze niet iedere dag dragen. Daarentegen zijn de broeken en capri broeken van travelstof wel te dragen in een dagelijkse outfit, in welk seizoen dan ook. Een travelstof broek capri is te dragen voor iedere gelegenheid, helemaal wanneer je de travelstof broek capri op een juiste manier combineert. In de kleding van travelstof kun je prima een sportieve wandeling maken en is dit de juiste stof hiervoor, maar is het ook voor op kantoor een elegante en stijlvolle stof voor kleding. 

Kies voor een witte blouse

Iets wat ook zeker niet mag ontbreken in de kledingkast, is een witte blouse. Een blouse is is in iedere outfit te dragen en biedt het een nette en frisse look in je outfit. Zo draag je de witte blouse in een outfit voor op het kantoor, maar zorgt het ook voor frisheid in een zomerse outfit voor op het terras of naar het strand. Je kunt een travelstof blouse wit zowel in korte als in lange mouwen krijgen, waardoor de witte blouse in ieder seizoen te dragen is. Zo kun je kiezen voor wit voor meer netheid en frisheid, maar kun je ook kiezen voor andere kleuren blouses voor iets meer kleur en stijl. Neem eens een kijkje in de selectie en bestel snel en gemakkelijk je favoriete kleding, zodat jij kunt stralen met je favoriete outfits!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Mode