Spannende weddenschap in de vriendengroep

t-shirt bedrukken

Op dit moment denk ik dat het tijd is om een geheimpje te verklappen. Op zich is het niet een heel groot en wereldschokkend geheim. Het is wel iets wat ik al een tijdje voor me heb gehouden omdat ik niet wilde dat mensen hier van af wisten totdat ik zelf zeker wist dat ik het kon.

Weddenschap

Een tijdje geleden hebben we in onze vriendengroep een weddenschap afgesloten. We waren eigenlijk allemaal een beetje aan het klagen dat het niet goed lukte om te sporten en dat we allemaal een beetje passief waren geworden. Een van onze vrienden kwam op het idee om te gaan trainen voor het lopen van een halve marathon. En natuurlijk was trainen alleen niet genoeg. Er moest er ook daadwerkelijk een gelopen worden. Om onszelf een beetje tijd te geven hebben we gekozen voor een halve marathon in het voorjaar van 2020. Het wordt dus zo langzaam aan wel tijd om te beginnen. Als extra motivatie hebben we bedacht dat als je hem niet gaat uitlopen, je een heel groot feest moet gaan organiseren op jouw kosten. Mocht iedereen het halen, dan organiseren we alsnog een groot feest maar dan verdelen we de kosten evenredig. Goed plan toch?

Verrassing

Nu wilde ik zelf ook mijn steentje bijdragen aan de motivatie. Een tijd lang hebben ik zitten denken wat er nu een leuk idee was om te doen. Uiteindelijk ben ik er wel uitgekomen. Ik ga namelijk een t-shirt bedrukken. Nu ga ik er niet een bedrukken alleen voor mij zelf. Het is de bedoeling dat iedereen in de groep zijn of haar eigen t-shirt gaat krijgen. Ik heb gezien dat je alles heel gemakkelijk online kan bestellen. Volgens mij ben ik ook nog eens ruim op tijd om alles voor elkaar te krijgen. Ik zit alleen nog met een probleem. Dat is dat ik nog niet precies weet wat ik er op wil laten drukken.

Ik vraag me bijvoorbeeld af of het leuk is dat iedereen zijn eigen persoonlijke t-shirt krijgt (bijvoorbeeld met zijn of haar naam er op) of dat ik wil dat iedereen hetzelfde aan heeft (voor het teamgevoel). Daarnaast wil ik ook iets laten drukken met een grapje er in verwerkt. Of dat een tekst of een afbeelding moet zijn weet ik ook nog niet. Wat ik wel zeker weet is dat ik er mee aan de slag ga.

En hardlopen..dat ga ik ook doen!