Stoere, comfortabele leren jas bij Leathershop Doci

Ik zocht al wat langer naar een leren jas, met een stoere en stijlvolle look. Na een tijdje zoeken kwam ik bij de leren jasje dames van de webshop van Leather shop Doci terecht, en besloot ik daar een jas te bestellen. De jassen zijn gemaakt van 100% lamsleer en gevoerd met polyester. Ze zijn in allerlei kleuren te verkrijgen, van cognac tot blauw! De jassen zijn van het Italiaanse merk Versano. Dit merk kende ik wel, en heeft een goede naam op het gebied van kwaliteit en design. Dat klinkt goed!

Aanrader?

Toen de jas binnenkwam zag het er gelijk goed uit. De jas lijkt de kwaliteit te hebben die deze webshop belooft, en was zeker stijlvol. Dus als jij op zoek bent naar een stoere, warme jas die tegelijk ook vrouwelijk is, raad ik je deze bikerjacks echt aan! Deze stoere jassen zijn te verkrijgen op https://leathershopdoci.nl/, maar je kunt ook even langs een van hun filialen gaan, om deze prachtige jassen in het echt te bekijken. Wanneer je op zoek bent naar een stoere leren jas, ben je bij Leather Shop Doci wel op de goede plek, heb ik ervaren.