Verhuisbedrijf inhuren echt een aanrader voor verhuizing in Amsterdam

Voor mijn verhuizing heb ik gebruik maakt van dit verhuisbedrijf inhuren in Amsterdam. Mijn vriendin en ik woonden allebei in een appartement middenin Amsterdam. Nu hebben we samen een huis gekocht iets buiten het centrum van Amsterdam. Toen ik belde met dit bedrijf verliep het contact al meteen soepel. Ze waren enthousiast en snapte onze situatie helemaal. Middenin Amsterdam verhuizen is gewoon best een klus. Het is krap, mensen staan te toeteren op straat en alles moet snel. Toch wilde ik dat het wel op een normale manier zou verlopen waarbij onze spullen wel heel in onze nieuwe woning terecht zouden komen. En dat ging prima. Deze mannen weten hoe het werkt en hoe ze de mensen om hun heen ook tevreden konden houden, zelfs ongeduldige mensen op straat die door wilden rijden! Heel knap hoor.

Zowel mijn vriendin en ik hebben de verhuisdag als relaxed ervaren. Het echte zware werk wordt gedaan en hierdoor heb je meer rust en tijd voor andere dingen. En dat maakt zo’n dag gewoon leuker en kijk je er ook heel goed op terug. Blij dat we dit gedaan hebben!