Voorbeelden van incentives voor bedrijven

Wil je jouw collega’s of medewerkers verrassen met een van de mogelijke incentives voor bedrijven? We gaan je daar in deze blog een berg inspiratie voor geven. De mogelijkheden voor incentives voor bedrijven zijn namelijk vrijwel eindeloos. Lees snel verder, dan duiken we er samen in!

Een reisje

Met collega’s een reisje maken is heel erg leuk. Je kunt op allerlei plaatsen en bij verschillende bedrijven een incentive reis boeken. Vaak wordt er gekozen voor een land met een warm klimaat dat niet te ver weg ligt. Daardoor zijn bestemmingen zoals Spanje en Italië populair. Andere keuzes zijn meestal toffe steden waar het leven niet zo duur is. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Praag of Boedapest. Allemaal prima plekken om een paar dagen te vertoeven in ieder geval, en daardoor een mooie incentive!

Een uitje

Niet ieder bedrijf kan een incentive reis betalen of verantwoorden. Soms wil je een incentive bieden maar rechtvaardigt de prestatie een reis ook weer niet helemaal. Dan is een uitje ideaal. In plaats van enkele dagen in het buitenland gaan de medewerkers dan een dagje met elkaar op stap. Je kunt superveel verschillende dingen gaan doen en de keuze daarvoor hangt heel erg af van de cultuur en het type mensen dat je onder collega’s kunt vinden. Denk aan paintballen, wijn proeven, een dagje varen, een sportwedstrijd bijwonen of een kookcursus volgen bijvoorbeeld!

Een cadeautje

Veel bedrijven vinden het niet leuk om cadeautjes te geven, maar toch zijn het prima incentives. Idealiter geeft het bedrijf de medewerkers een vrij te besteden budget. Zo weet je zeker dat de medewerker zelf erg blij zal zijn met zijn of haar incentive beloning. Zorg wel dat je dit belastingtechnisch goed hebt bekeken, want er kunnen nog weleens haken en ogen aan zitten!

Dat zijn incentives voor bedrijven!

We hopen je een goede inspiratie te hebben gegeven voor incentives voor bedrijven!