Wil jij een plaat laseren

plaat laseren

Wil jij een plaat laseren? Wij van Laserparts zijn hierin gespecialiseerd. Wij hebben gediplomeerde collega’s in dienst die goed met de moderne apparatuur om kunnen gaan. 

Wij garanderen jou dat wij werk op maat leveren. Wij luisteren graag naar jou om te horen wat jij precies wilt. Wij kunnen platen meestal heel snel leveren door onze grote voorraad. 

Wil je perse een snelle levering dan is dit geen probleem. Wil je van te voren weten wat het kost dan kun je van te voren een offerte aanvragen.

plaat laseren

Hoe werkt het laseren?

Hoe werkt het laseren eigenlijk? Door de nieuwe lasertechnologie is het mogelijk om een stuk accurater te snijden. Tijdens het snijden met een laser wordt er een klein gedeelte van de plaat weggestraald. Omdat er maar een klein gedeelte weg wordt gelaserd is de precisie van het laseren 0.03 millimeter. Door de Faro meetarm is het mogelijk om van iedere vorm te kijken of de afmetingen kloppen. 

Het laseren van een plaat

Een plaat laseren is een specialiteit van onze werknemers. Je kan het zo gek niet bedenken of de vorm is mogelijk om te maken. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.