Witte tegels kopen voor jouw badkamer

In een badkamer met een minimalistisch of modern design staan witte tegels heel mooi. Dit is een neutrale kleur die de badkamer lichter en ruimer maakt. Het past precies bij de strakke en eenvoudige indeling van een minimalistische of moderne badkamerstijl. Wil je witte tegels kopen? Wij leggen je hier uit welke soorten er zijn en hoe je ze eventueel kunt combineren.

Soorten witte tegels

Witte tegels zijn er in verschillende soorten en maten. Voor je badkamer kun je het beste gebruik maken van keramische tegels, aangezien hier geen vuil in trekt en deze tegels minder snel beschadigen. Je kunt kiezen voor grote tegels of juist voor kleinere tegels. En de kleur hoeft niet per se geheel wit te zijn. Crèmekleurig of gebroken wit kan natuurlijk ook.

Witte tegels combineren

Je kunt witte tegels ook combineren met andere tegels. Zo kun je ze combineren met tegels met een motief of je met tegels in een felle of pastelkleur. De witte tegels geven een ruimtelijk en strak effect, terwijl de tegels met een motief of kleur de badkamer wat gezelliger en vrolijker maken.