Yoga in Het Gooi

Yoga in Het Gooi

Ben jij op zoek naar mogelijkheden voor yoga in Het Gooi? Kijk dan eens rond op de website http://nl.tm.org. Zij zijn gespecialiseerd in TM (Transcendente Meditatie). Dit is een vorm van meditatie die heel laagdrempelig is en iedereen kan dit leren. Het is hierdoor ook perfect met yoga te combineren.

Yoga in Het GooiYoga in Het Gooi combineren met TM

Ik werd al snel enthousiast toen ik meer las over deze vorm van yoga in Het Gooi. Het is ook fijn dat je de oefeningen gewoon thuis kunt uitvoeren. Twee keer per dag twintig minuten bezig zijn is namelijk al genoeg en het werkt direct. Ik merkte al snel dat mijn gemoedstoestand verbeterde en ook kan ik beter relativeren. Dit betekent dat ik een stukje makkelijker omga met dagelijkse problemen of tegenslagen. Ik ga hier in de toekomst dan ook zeker mee door en kan het iedereen aanraden.

Heb jij ook interesse in yoga in Het Gooi? Kijk dan eens op de website van TM. Zij hebben verschillende locaties dus er is altijd wel een bevoegde leraar bij jou in de buurt. In slechts vier dagen kun je alle ins en outs van TM al leren. Je kunt ook eerst naar een informatiebijeenkomst gaan wanneer je nog veel vragen hebt.