Zo moet je een voorbind dildo gebruiken

voorbind dildo

Het wordt ook wel een strap on genoemd maar in Nederland kennen we het vooral onder de naam voorbind dildo. Dit seksspeeltje is populair bij velen. De voorbinddildo, ook bekend als strapon, wordt voornamelijk gedragen door een vrouw om iemand anders vaginaal, anaal of oraal mee te penetreren. Simpel gezegd: ze creëert een penis bij haarzelf.

voorbind dildo

Hoe gebruik je ze?

Om optimaal te kunnen genieten van een voorbinddildo, moet je op een aantal dingen letten:

  • Kies het type voorbind dildo dat je graag wil gebruiken. Dit is afhankelijk van hoe je graag wil penetreren of gepenetreerd wil worden.
  • Zorg vervolgens voor een juiste maat van het harnas. De seksuele ervaring is het meest prettig als het harnas ook comfortabel zit.
  • Doe eerst het harnas om. Meestal kan je er in stappen en kan je aan de zijkant de riemen verstellen. Zorg dat het harnas niet te strak zit.
  • Begin niet direct met penetreren. Bouw de spanning op totdat er sprake is van volledige opwinding.

Veilig te werk gaan

voorbind dildo

Met het  bovenstaande stappenplan kunnen jij en je partner ongetwijfeld volop genieten van de voorbind dildo. Let wel op dat je voldoende glijmiddel gebruikt wanneer je de dildo gebruikt en de tijd neemt om de spanning op te bouwen want anders kan er onnodige wrijving ontstaan en dat kan pijn doen. Zorg bovendien dat je altijd een codewoord hebt om aan te geven dat je wil dat je partner stopt. Dit is bij elk seksueel avontuur aan te raden.